Monumente funerare Medias și accesorii

La Capela pune la dispoziţia clienţilor, la comandă, o gama largă de monumente funerare de foarte bună calitate. Pentru a verifica disponibilitatea modelelor, culorilor și materialului, vă rugăm să ne contactați.

La Capela pune la dispoziţia clienţilor, la comandă, o gama largă de monumente funerare in Medias, care de foarte bună calitate. Pentru a verifica disponibilitatea modelelor, culorilor și materialului, vă rugăm să ne contactați. Asiguram intreaga gama de operatii necesare realizarii atentie a monumente funerare  Medias, incepand cu proiectarea, continuand cu constructia si  finalizand cu gravura. Produsele din granit, mozaic si marmura realizate de echipa noastra sunt create combinand metodele traditionale si cele moderne pentru a reda o imagine cat mai placuta a designului, fie el predefinit sau ales de catre dumneavoastra, clientul nostru. Realizam cruci si morminte funerare din marmura, granit si mozaic, de o calitate garantata in Medias. Va oferim consiliere pentru a alege produsele pliate pe nevoile dumneavoastra.

Personalul La Capela ia în serios acest concept – înmormântarea este un moment pentru a onora viața decedatului și a sărbători moștenirea familiei lor. Ne străduim să facem din fiecare înmormântare o experiență respectuoasă, satisfăcătoare, care să răspundă nevoilor unice ale fiecărei familii.

Prin magazinul de pe Str. George Cosbuc, Nr. 2 ( Langa Spitalul Municipal, fosta cladire Dunarea ), comercializăm sicrie si accesorii necesare evenimentelor funerare: cruci funerare, monumente marmura, cruci marmura, cruci granit, lumânări, prosoape, candele, batiste, coroane şi multe alte articole.

De asemenea oferim consultanta profesionala pentru:

  •  Alegerea materialului dorit si a finisajului adecvat.
  •  Formularea specificatiilor de constructie.
  •  Indrumare si suport tehnic.

Ne gasiti si pe pagina noastra de Facebook : La Capela – Cruci Monumente Funerare Mediaș

 

Personalul nostru profesionist și îngrijitor este dedicat să lucreze cu familia dvs. pentru a vă oferi asistență în selectarea serviciilor funerare de înaltă calitate și la prețuri accesibile în timp