Transport funerar

Icon

Efectuăm transport funerar local, national și internaţional

detalii

Servicii de toaletizare

Icon

Spălat, îmbrăcat, cosmetizat, îmbălsămat prin persoane autorizate.

Solicitare ajutor de deces

Icon

Putem solicita obţinerea ajutorului de deces de la Casa de Pensii Sibiu pentru cei care au fost pensionari de vârstă sau de boală.

Organizare pomană

La Capela oferă consultanţă şi facilităţi la plata pomenii în parteneriat cu un restaurant din Mediaș, asigurând si livrarea de mancare la caserolă pentru orice înmormântare din orice locaţie din Mediaş şi împrejurimi.

Intermediere comenzi de colaci

La Capela preia comenzi de colaci si parastase pentru slujba de înmormantare. Colacii de foarte buna calitate sunt ambalaţi în folie individuală şi aşezaţi în cutii de carton pentru a fi transportaţi şi manipulaţi cu uşurinţă.Închirieri

La Capela pune la dispoziţia clienţiilor masă pentru sicriu, suporți speciali pentru aşezarea sicriului acasă, dar şi sfeşnice pentru lumânări

Transport funerar

La Capela efectuează transportul funerar cu limuzină funerară unică în Mediaş. Un transport în Mediaş dar şi în localităţiile limitrofe este GRATUIT. Efectuăm transport funerar internaţional cu maşină autorizată internaţional prevazută cu sistem frigorific - 2, + 2 grade Celsius.